Het Zorgkabinet

Het Zorgkabinet is een kleinschalige organisatie die informatie en ondersteuning geeft aan cliënten welke zorg nodig hebben en helpt bij het maken van uw eigen persoonlijke keuze. Dit doen wij aan de hand van een huisbezoek.

Samen kijken wij hoe uw zorgsituatie is, en welke noodzakelijke stappen gedaan moeten worden om er voor te zorgen dat u die zorg krijgt die bij u het beste past.

Het Zorgkabinet is uw persoonlijk zorgdossier waarbij u altijd zicht hebt op uw eigen situatie als het gaat om uw zorg en uw zorgfinanciering.

Het Zorgkabinet komt daarom bij u thuis. Wij vinden het belangrijk dat met u, als zorgvrager en eventueel met uw partner of familielid er een goede relatie is.

Samen bepalen wij de te nemen stappen en de juiste afstemming in zorg en zorgfinanciering.  Dit in overeenstemming met uw wensen. U heeft de regie.

Het telefonisch consult of 1e huisbezoek is geheel vrijblijvend en is, behalve de gemaakte reiskosten, kosteloos.

Wat doen wij:

Het Zorgkabinet is er voor u als het gaat om: 

Het verkrijgen van een indicatie voor zorg

Ondersteunen bij uw zorgfinanciering 

 

Het Zorgkabinet is er voor u als het gaat om:

Onze tarieven

Het Zorgkabinet biedt haar ondersteuning aan in diverse pakketten of via aparte modules. Wilt u hierover meer weten neemt u dan contact met ons op. Ook is het mogelijk u hierover verder te informeren tijden het huisbezoek.

Waarmee wij u ondersteunen:

Het zorgkabinet staat altijd voor u klaar! Neem contact op met onze professional voor vragen of opmerkingen.